Ons team

Wij beschikken over een zeer divers team zowel op het terrein als intern. Grafische medewerkers zorgen voor de opmaak van de cartografische plannen, drukproeven totems, lay-out van wegwijzers, voorstudie ontwerpen,…. welke daarna geïmplementeerd kunnen worden op het terrein door een ploeg die de wegwijzers, totems en infoborden zullen plaatsen op het bedrijventerrein en achteraf ook voor het nodige onderhoud/aanpassingen kan zorgen. Voor het digitale platform beschikken we over een IT deskundige om dit allemaal in goede banen te leiden.


Hoe gaan we te werk?

   

 

Studie

Als studiebureau starten we steeds met een signalisatiestudie om de bestaande toestand in kaart te brengen en van daaruit een duidelijk uniform signalisatieconcept uit te werken.

 

   

 

Ontwerp

Deze studie wordt in een grafische layout netjes voorzien van fotomateriaal met simulaties van de nieuwe bewegwijzering.

   

 

Plaatsing

Alles wat in de studie wordt voorgesteld zal uiteindelijk door onze eigen plaatsingsdienst op het terrein worden geïnstalleerd. In onderling overleg met de opdrachtgever bepalen we de diverse plaatsingsmogelijkheden.

 

   

 

Onderhoud

Maps4industry beschikt over een eigen onderhoudsploeg om nadien ook een goede dienst na verkoop te kunnen aanbieden.